Kyllingburger med kremet mais og squash

Grillet kyllingfilet er en allsidig favoritt til lunsj og middag. Her havner den mellom to skiver - i godt selskap med kremet mais og squash.

40-60 min
Enkel
Kyllingburger med kremet mais og squash

Slik gjør du

  1. MAISRØREN

    1. 1
      Begynn med maisrøren. Finhakk chili, hvitløk og gul løk. Surr det mykt i litt olje i en gryte og ha deretter i mais og crème fraîche. La det koke opp og senk varmen.
    2. 2
      Ha i ost, limesaft, salt og pepper. Eventuelt kan du bruke stavmikseren om du ønsker den glatt. Serveres varm, kald eller lun som tilbehør.
    3. 3
      Salt og pepre kyllingfiletene. Ønsker du en sterkere smak på kyllingen kan du tilsette litt cayennepepper eller chiliflakes.
    4. 4
      Del squashen på midten og deretter på langs, så du får fire lange biter.
    5. 5
      Del avokado på midten og fjern steinen.
    6. 6
      Grill kylling, squash, avokado og brød på grillen.
    7. 7
      Monter ”burgeren”. Legg salat på landbrød og topp med kylling, rødløk og skiver av den grillede avokadoen. Topp så med kremet mais og landbrød.
    8. 8
      Server med grillet squash og ekstra kremet mais.

Lignende oppskrifter