Gulasj

Høstens favoritt - gulasj. En utsøkt rett basert på den ungarske gulasjen. I denne varianten har vi byttet ut storfekjøtt med kyllingoverlår.

Over 60 min
Enkel
Gulasj

Slik gjør du

    1. 1
      Del løken i båter og finhakk hvitløken. Skjær kylling i mindre biter. Varm oljen i en stor gryte. Ha i løk, hvitløk og kylling og la alt steke på middels temperatur under omrøring i ca. 5 minutter.
    2. 2
      Skrell og rens paprika, potet og gulrot. Del opp gulrot og potet i små biter. Skjær paprika i tynne båter. Ha det oppi gryten sammen med paprikapulver, lauurbærblad, tomatpuré og tomat på boks. Rør godt sammen.
    3. 3
      Tilsett vann og kjøttbuljong. La alt koke på lav varme i ca 45-60 minutter eller til grønnsakene har blitt myke. Smak til med salt, pepper og ev litt chili.
    4. 4
      Server med friske urter, rømme og ferskt brød.
    5. 5
      Tips: kylling kan byttes ut med svin eller storfe. Smaker også godt som vegetarrett, bytt da ut kjøttbuljong med grønnsaksbuljong og tilsett litt mer gulrot og paprika.
    6. 6
      SPAR høst 2019

Lignende oppskrifter