Gresk salat med kyllingfilet

20 min
Enkel
Gresk salat med kyllingfilet
Tips!

Bland litt smør, hakket basilikum eller oregano, og raspet sitronskall og ha på brødskivene. Nam!

Slik gjør du

    1. 1
      Varm en panne med smør. Grovhakk hvitløk og surr den i pannen. Stek kyllingen gylden, ca. 3 minutter på hver side. Del tomater i grove biter eller skiver. Del agurken på langs, ta en skje og ta vekk den myke kjernen. Skjær agurken i grove skiver, litt skrått. Skjær rødløk i tynne ringer.
    2. 2
      Fordel grønnsakene på et stort fat. Ha over oliven og basilikum. Smuldre fetaosten eller skjær den i små terninger. Del kyllingfiletene i to eller ha de hele og legg de oppå salaten. Den kan serveres både kald eller varm.
      Ha over olivenolje, salt og pepper. Ferskt brød er godt til.

Lignende oppskrifter