Helstekt kylling med couscoussalat

Hel ovnsstekt kylling og couscoussalat med eple og rosiner.

40-60 min
Middels
Helstekt kylling med couscoussalat

Slik gjør du

    1. 1
      Sett ovnen på 200° C. Gni inn kyllingen med olje, salt og
      pepper og legg i en ildfast form. Del opp eple og sjalottløk
      i mindre biter og ha det i formen, sammen med litt timian.
    2. 2
      Stek alt i ovnen i ca. 40 minutter, eller til kyllingen har en
      temperatur på ca. 82° C i midten av den tykkeste delen.
  1. Couscous

    1. 1
      Kok couscous etter anvisning på pakken sammen
      med hønsebuljong. Buljong gir en fyldig smak til
      couscousen. Når couscousen er avkjølt legger du den
      på et stort fat eller i en bolle. Tilsett rosiner, epler i
      tynne skiver og ruccula. Ha i revet skall fra sitronen
      og press over saften. Bland alt godt sammen.
    2. 2
      Smuldre til slutt over blåmuggost og smaksett med nykvernet
      pepper. Server med frisk timian.

Lignende oppskrifter