Helstekt kylling med couscoussalat
Hel ovnsstekt kylling og couscoussalat med eple og rosiner.
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
- 1Sett ovnen på 200° C. Gni inn kyllingen med olje, salt og
pepper og legg i en ildfast form. Del opp eple og sjalottløk
i mindre biter og ha det i formen, sammen med litt timian. - 2Stek alt i ovnen i ca. 40 minutter, eller til kyllingen har en
temperatur på ca. 82° C i midten av den tykkeste delen.
- 1
Couscous
- 1Kok couscous etter anvisning på pakken sammen
med hønsebuljong. Buljong gir en fyldig smak til
couscousen. Når couscousen er avkjølt legger du den
på et stort fat eller i en bolle. Tilsett rosiner, epler i
tynne skiver og ruccula. Ha i revet skall fra sitronen
og press over saften. Bland alt godt sammen. - 2Smuldre til slutt over blåmuggost og smaksett med nykvernet
pepper. Server med frisk timian.
- 1