Frisk kalkunsalat

Vi har laget en frisk og syrlig sitrussalat med en asiastiskinspirert dressing – en
spennende vri som passer perfekt til både store og små anledninger.

40-60 min
Enkel
Frisk kalkunsalat

Slik gjør du

  1. Kalkunsalat

    1. 1
      Grill kalkunen på høy varme på begge sider før du legger dem på indirekte varme i ca. 20 minutter – eller til de har en kjernetemperatur på 72 ºC.
    2. 2
      Skrell appelsin og grapefrukt og skjær i skiver. Del agurken på langs og ta vekk kjernene med en skje. Skjær den deretter i tynne skiver. Finhakk vårløken og skjær fersken i tynne båter.
    3. 3
      Ha alt på et fat sammen med frisk koriander og ristet kokos. Server med frisk sommerdressing.
  2. Sommerdressing

    1. 1
      Finhakk gressløk. Bland alt ingredienser sammen i en bolle, la det stå i minimum 10 minutter for å la smaken
      sette seg.

Lignende oppskrifter