Bakt potet med kyllingsalat
Bakt potet med kyllingsalat med karri og Q-Drømmelett.
40-60 min
EnkelSlik gjør du
- 1Bak potetene myke i ovnen på ca. 180 grader i 40-60 min. Potetene settes direkte på risten eller pakkes i aluminiumfolie.
- 2Kutt kyllingfiletene i grove biter og stek det i en varm panne, eller kjøp ferdigstekt. Bland sammen Q-Drømmelett, karri, sennep og ett raspet hvitløksfedd. Finhakk vårløk. Ha i løken sammen med kyllingen oppi blandingen. Bland sammen og smak til med salt og pepper.
- 3Fennikel strimles fint på en mandolin eller med en ostehøvel. Legg det i en bolle med iskaldt vann i kjøleskapet i ca. 30 min. Da blir det supersprøtt og vakkert til servering.
- 4Når potetene er klare skjæres de i et kryss og fylles med kyllingsalaten. Topp med sprø fennikel og mye finhakket frisk gressløk.
- 1