Kjøttfarsebiffer med fetaost

Kjøttfarsebiffer med fetaost
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Hemmeligheten bak usedvanlige gode kjøttfarsebiffer? Raspet gulrot, squash, løk, urter og … (trommevirvel) fetaost.

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 ºC. Ha kjøttdeig i en bolle. Rasp gulrot, gul løk, hvitløk og aubergine/squash og ha det i. Tilsett mer grønnsaker av valgfri type for grønnere biffer. Tilsett finhakkede urter, salt, pepper og ett egg. Strø over potetmel og bland alt godt sammen.
  2. Lag nå store kjøttkaker (bruk en skje og litt vann som hjelpemiddel) og trykk til slutt inn en bit fetaost med fingeren - press deretter igjen hullet i kjøttkaken.
  3. Brun kjøttfarsebiffene i godt smør i en panne på middels til høy varme. La de ettersteke i ovnen i ca. 10 minutter. Kok pastaen og server kjøttfarsebiffene med nykokt pasta, grønn salat og litt mer fetaost.