Saftig makaronigrateng
Passe enkelt, mettende og godt; en grateng er perfekt hverdagsmat.
40-60 min
EnkelSlik gjør du
- 1Varm olje en panne og stek løken blank. Tilsett hvitløk, kjøttdeig og stek videre i 10 minutter.
- 2Ha i tomater, oregano og soltørkede tomater. Kok videre i 10 minutter.
- 3Varm ovnen til 180 grader. Kok makaronien som anvist på pakken.
- 4Bland egg og yoghurt og krydre godt med salt og pepper.
- 5Ha kjøttblandingen i bunnen av en ildfast form, ha deretter i makaronien og avslutt med yoghurtmiksen.
- 6Fordel ostemiksen på toppen og stek i ovnen i 25 minutter, til osten er gyllen.
- 7Smaker godt med en grønn salat til.
- 8Oppskriften er hentet fra SPARs matmagasin, Matlyst.
- 1