Kalkun i kokosmelk med lime og ingefær

Kalkun i kokosmelk med lime og ingefær
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Kul kalkun! Prøv kalkun i smakfull asiatisk drakt med kokosmelk, lime og ingefær. Serveres med fersk koriander og nudler. Nam!

Fremgangsmåte

  1. Skjær kalkunen i tynne strimler. Varm opp olje i en stor stekepanne eller teflongryte. Stek kjøttet på høy varme. Ta ut kjøttet og legg det i en bolle.
  2. Ha finhakket hvitløk, ingefær og chili i gryten og stek det lett. Ha i red curry paste, litt ekstra olje og rør rundt. Del løk og paprika i store båter, brokkoli i små buketter og legg det i gryten.
  3. La alt steke litt før du har i kokosmelk og fløte. Gryten skal småkoke litt slik at væsken reduseres noe. Ha sukker, limeskall- og saft i gryten og smak til med salt og pepper. Legg kalkunkjøttet tilbake i gryten og varm opp. Servér kalkungryten med nudler, frisk koriander og panneristede cashewnøtter.