Ingredienser
Kul kalkun! Prøv kalkun i smakfull asiatisk drakt med kokosmelk, lime og ingefær.
Serveres med fersk koriander og nudler. Nam!
Fremgangsmåte
-
Skjær kalkunen i tynne strimler. Varm opp olje i en stor stekepanne eller teflongryte. Stek kjøttet på høy varme. Ta ut kjøttet og legg det i en bolle.
-
Ha finhakket hvitløk, ingefær og chili i gryten og stek det lett. Ha i red curry paste, litt ekstra olje og rør rundt. Del løk og paprika i store båter, brokkoli i små buketter og legg det i gryten.
-
La alt steke litt før du har i kokosmelk og fløte. Gryten skal småkoke litt slik at væsken reduseres noe. Ha sukker, limeskall- og saft i gryten og smak til med salt og pepper. Legg kalkunkjøttet tilbake i gryten og varm opp. Servér kalkungryten med nudler, frisk koriander og panneristede cashewnøtter.