Smuldrepai med multer, mandler og solsikkefrø

La kremen hvile og bland multene med smuldredeig, mandler og solsikkefrø. Serveres med hvit sjokoladesaus!

20-40 min
Middels
Smuldrepai med multer, mandler og solsikkefrø

Slik gjør du

  1. Deig

    1. 1
      Kna sammen alle ingredienser til en smuldredeig.
    2. 2
      Ha bær og deig i en ildfast form, litt lag for lag så det blir godt blandet.
    3. 3
      Spar litt nøtter og frø og topp med dette. Stek i ovnen på 180 ºC i 30-35 minutter.
  2. Hvit sjokoladesaus

    1. 1
      Ha kremfløten i en gryte. Del vaniljestangen på midten og skrap ut frøene og ha det i fløten. La fløten koke opp og trekk den av for nedkjøling. Rasp sjokoladen grovt og ha den i fløten. Rør sammen så sjokoladen smelter. Sett den i kjøleskapet slik at den blir kald.
    2. 2
      Server multepaien med hvit sjokoladesaus og sitronmelisse.

Lignende oppskrifter