Sjokoladekake med bjørnebær

Sjokoladekake med mørk sjokolade, mynte og bjørnebær!

Over 60 min
Middels
Sjokoladekake med bjørnebær

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm ovnen til 170° C. Smelt smør og tilsett kakao, kaffe og vann i en
      liten kjele. Rør godt, og gi et lite oppkok. Rør så inn sukker på lav varme.
      Når sukkeret er løst opp, ta bort fra varmen og hell væsken over i en bakebolle.
      Rør så inn seterrømmen, og ett og ett pisket egg.
    2. 2
      Bland sammen hvetemel, salt,
      muskat og natron. Sikt alt det tørre litt og litt i røren mens du rører.
      Hell halvparten av røren i en smurt springform og stek den i ca. 30 minutter.
      Sjekk med en testpinne som du stikker midt i kaken. Er det lite deig på pinnen
      er kaken klar. Stek deretter den andre halvparten av røren.
  1. Glasur

    1. 1
      Når kakene fortsatt er lunkne smører du litt glasur på den ene kaken (skjær
      av toppen for å få den rett) fordel litt bjørnebær over og sett den andre kaken
      oppå.
    2. 2
      Bruk en slikkepott til å legge over glasuren hvis du ønsker den jevn – hvis
      ikke heller du bare over. Sett på platene med After Eights rundt hele kaken. På
      toppen legger du bjørnebær med myntesukker, og topper med mynteblader.

Lignende oppskrifter