Sjokoladegliiis!
Hjemmelaget is av beste sort som får frem smilet.
Klarer du å vente i 2 timer?!
Over 60 min
MiddelsTips!
Tips!
Friske urter som timian, mynte eller basilikum er godt til.
Slik gjør du
- 1Skjær vaniljestangen på langs og fjern frøene med en skje. Bland vanilje, fløte og melk i en kasserolle og
la alt koke opp. Trekk kasserollen av platen. Pisk sammen eggeplommer og sukker. Ha det i kasserollen
og pisk til det får en tykk konsistens. Det må ikke koke! - 2Knus sjokoladen i en stor bolle ved siden av.
Hell den varme fløteblandingen over sjokoladen og rør godt til alt har smeltet. La det svalne og kjør i
ismaskin, eller hell i en form og sett i fryseren. - 3Isen bør stå i fryseren i minimum 2 timer før den kan
serveres...noen av oss slet med ventetiden!
- 1