Sjokoladegliiis!

Hjemmelaget is av beste sort som får frem smilet.
Klarer du å vente i 2 timer?!

Over 60 min
Middels
Sjokoladegliiis!
Tips!

Tips!
Friske urter som timian, mynte eller basilikum er godt til.

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær vaniljestangen på langs og fjern frøene med en skje. Bland vanilje, fløte og melk i en kasserolle og
      la alt koke opp. Trekk kasserollen av platen. Pisk sammen eggeplommer og sukker. Ha det i kasserollen
      og pisk til det får en tykk konsistens. Det må ikke koke!
    2. 2
      Knus sjokoladen i en stor bolle ved siden av.
      Hell den varme fløteblandingen over sjokoladen og rør godt til alt har smeltet. La det svalne og kjør i
      ismaskin, eller hell i en form og sett i fryseren.
    3. 3
      Isen bør stå i fryseren i minimum 2 timer før den kan
      serveres...noen av oss slet med ventetiden!

Lignende oppskrifter