Pai med pære

Nydelig smuldrepai med pære, bjørnebær, gresskarfrø og vaniljeis. Nam!

40-60 min
Enkel
Pai med pære

Slik gjør du

  1. Fyll

    1. 1
      Sett ovnen på 200 grader. Del opp frukten i båter og rør pærer og bjørnebær forsiktig sammen med sukker og kardemomme.
  2. Deig

    1. 1
      Bland sammen smør, sukker, hvetemel og havregryn til en smuldredeig, Tilsett litt vann om deigen blir for tørr.
    2. 2
      Smør en form og legg halvparten av deigen i bunnen, deretter frukt og bær. Smuldre over resten av deigen. Strø over grovhakkede gresskarfrø.
    3. 3
      Stek i ovnen i ca 25-30 minutter, eller til paien blir gyllnbrun.
    4. 4
      Server med is, pisket créme fraîche eller kremfløte.
    5. 5
      SPAR høst 2019

Lignende oppskrifter