Nøttekake med pistasj
Nøttekake med pistasj- og bringebærkrem. Perfekt til varme sommerdager og selskaper!
Over 60 min
VanskeligTips!
Spar noen pistasjnøtter som du finhakker og strør over som pynt
sammen med mynteblader.
Slik gjør du
Bunn
- 1Sett ovnen på 150° C. Mal nøttene til fint mel
og bland det sammen med sukker. Pisk egge-
hviter stive. Ha i nøtter og sukker. Fordel røren på 3 bakepapir, dvs. det skal bli 3 tynne bunner av lik størrelse. Stek hver bunn i ca. 25 minutter. La bunnen avkjøles før du tar vekk bakepapiret. - 2Pisk fløte til fast krem. Mos bringebær og bland dem sammen med krem og vaniljesukker.
- 3Start med en bunn og legg lagvis bunn,
bringebærkrem, bær og vaniljekrem. Avslutt
med bringebærkrem og masse bær på toppen!
- 1