Nøttekake med pistasj

Nøttekake med pistasj- og bringebærkrem. Perfekt til varme sommerdager og selskaper!

Over 60 min
Vanskelig
Nøttekake med pistasj
Tips!

Spar noen pistasjnøtter som du finhakker og strør over som pynt
sammen med mynteblader.

Slik gjør du

  1. Bunn

    1. 1
      Sett ovnen på 150° C. Mal nøttene til fint mel
      og bland det sammen med sukker. Pisk egge-
      hviter stive. Ha i nøtter og sukker. Fordel røren på 3 bakepapir, dvs. det skal bli 3 tynne bunner av lik størrelse. Stek hver bunn i ca. 25 minutter. La bunnen avkjøles før du tar vekk bakepapiret.
    2. 2
      Pisk fløte til fast krem. Mos bringebær og bland dem sammen med krem og vaniljesukker.
    3. 3
      Start med en bunn og legg lagvis bunn,
      bringebærkrem, bær og vaniljekrem. Avslutt
      med bringebærkrem og masse bær på toppen!

Lignende oppskrifter