Jordbærsorbet

En deilig sorbet med jordbær, mandelcrumble og hvit sjoklade.

Over 60 min
Enkel
Jordbærsorbet

Slik gjør du

    1. 1
      Jordbærsorbet: Bland sammen sukker, vann og jordbær i en blender eller kjøkkenmaskin. Kjør glatt og sil blandingen gjennom en grovmasket sil. Smak til med sitronsaft.
    2. 2
      Fyll blandingen i en iskremmaskin eller sett i fryseren. Om du gjør det siste, husk å røre flere ganger under innfrysningen.
  1. Crumble

    1. 1
      Crumble: Bland kavring, mandler og sukker til krønsj og fordel utover et bakepapir. Stek i ovnen i ca 15 min på 200°C.
      Grovhakk hvis du ønsker det.
    2. 2
      Legg mandelcrumble over sorbeten i glass og server med høvlet hvit sjokolade på toppen.
    3. 3
      Oppskrift fra SPAR sommerhefte 2014.

Lignende oppskrifter