Ingredienser
Enhver fest fortjener iskake. Et faktum vi like så godt feirer med mandelbunn og kremet isfyll toppet med daim.
Fremgangsmåte
-
Bland sammen mandelmasse og melis i en bolle. Stivpisk eggehviter og vend dem forsiktig inn i mandelmassen. Kle bunnen av en springform med bakepapir og fordel massen i et jevnt lag.
-
Stek i ovnen på 175 ºC i ca. 15-20 minutter. Sett til avkjøling.
-
Sett til avkjøling.
-
Pisk sammen eggeplommer og sukker i en bolle til eggedosis.
-
Pisk kremfløten stiv og bland den sammen med kremosten. Vend forsiktig sammen med eggedosisen. Finhakk to Daimsjokoladeplater og ha dem i røren.
-
Hell røren over bunnen og jevn ut overflaten med en slikkepott. Dekk til kaken og sett den i fryseren i minst 3-4 timer. Ta ut kaken ca. 20 minutter før servering og pynt den med mer knust Daim, friske fiken og mynte.