Gulrotkake

Gulrotkake
Personer

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Gulrotkake med spennende toppinger - velg en, eller gjør som oss: Velg begge!

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 180° C. Bland olje, sukker og egg. Pisk godt sammen. Rasp gulrøttene og ha dem i røren. Bland sammen alle de tørre ingrediensene og bland de deretter inn de våte.
  2. Hell røren over i en smurt kakeform, og stek i ovnen i ca. 35 minutter. Eller, lag muffins og stek dem i ca. 15 minutter. Velg selv hva slags topping du ønsker, eller bruk begge...nam!
  3. Ostetopping: Bland sammen smør, ost og melis. Ha i saft og finrevet skall av en sitron. Sett kjølig.
  4. Chili- og honning topping: Finhakk chili og bland sammen med honningen. Enkelt og deilig!