Gresk salat med kalkunfilet

Gresk salat med kalkunfilet
Personer

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Varm en panne med smør. Grovhakk hvitløk og surr den i pannen. Stek kalkun gylden, ca. 3 minutter på hver side. Del tomater i grove biter eller skiver. Del agurken på langs, ta en skje og ta vekk den myke kjernen. Skjær agurken i grove skiver, litt skrått. Skjær rødløk i tynne ringer.
  2. Fordel grønnsakene på et stort fat. Ha over oliven og basilikum. Smuldre fetaosten eller skjær den i små terninger. Del kalkunskivene i to eller ha de hele og legg de oppå salaten. Den kan serveres både kald eller varm. Ha over olivenolje, salt og pepper. Ferskt brød er godt til.
  3. Kalkunfilet er en av SPARs Middagsfavoritter og du finner denne i din lokale SPAR-butikk