Eksotisk kyllinggryte

Eksotisk kyllinggryte
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

En deilig og lettvint hverdagsgryte med grønnsaker, epler, kokosmelk og currypaste.

Fremgangsmåte

  1. Kok risen etter anvisning.
  2. Del kyllingen i strimler, og krydre med salt og pepper. Ha smør i en gryte på litt sterk varme og brun strimlene. Rør inn halvparten av currypastaen, tilsett grønnsaker og epler, og stek det raskt sammen, maks et par minutter, før du heller over buljong og kokosmelk. Kok opp og la det småkoke i ca. 10 minutter. Smak til med resten av currypastaen etter hvor sterk du ønsker gryteretten, salt, pepper og limesaft. Ønsker du en tykkere gryte, rør ut maisenna i litt kaldt vann (følg anvisning på pakken) og jevn gryten til den har ønsket konsistens.
  3. Server med ris, frisk koriander og grovhakkede peanøtter. Litt frisk basilikum eller bladpersille smaker også godt til.