Sjokoladepudding med appelsinsalat og vaniljesaus
Påskedessert med Piano® Sjokoladepudding, Piano® Vaniljesaus, appelsinsalat med blåbær, pyntet med bringebær.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Topping
- 1Smelt sjokoladepudding under omrøring på medium varme. Fordel i serveringsglass når den er helt smeltet. Sett kjølig ca. 3 timer til puddingen har stivnet.
- 2Skjær appelsinfileter av appelsinene og del dem i to. Når du skal lage appelsinfileter, kan du skjære av en bit i bunnen av appelsinen slik at den står støtt. Bruk en skarp kniv og skjær av appelsinskallet og det hvite, følg formen på appelsinen. Skjær ut appelsinfiletene som ligger mellom de hvite hinnene. Bland sammen med resten av ingrediensene som skal i appelsinsalaten.
- 3Legg en raus skje med appelsinsalat på hver sjokoladepudding. Pynt med bringebær og mandler. Server med vaniljesaus.Tips!
Rist mandlene litt i en tørr stekepanne på middels sterk varme til de er gylne for ekstra god smak.
- 1