Rocky Road sjokolade
Denne spennende og dekorative sjokoladen lager du enkelt hjemme på kjøkkenbenken. Bare husk at den trenger cirka 3 timer til å stivne i kjøleskapet.
20 min
Enkel
Tips!
Varier gjerne med andre typer nøtter og frukt. Bruk gjerne lys kokesjokolade eller melkesjokolade dersom du liker en mildere sjokoladesmak.
Slik gjør du
- 1Kle en liten firkantet form (20 x 30 cm) med bakepapir.
- 2Smelt sjokolade, sirup og smør i en ildfast bolle over vannbad på svak varme.
- 3Rør det godt sammen, ta bollen vekk fra varmen og bland inn nøtter, karamell og mango. Hold av ca. ¼ litt til pynt.
- 4Fordel sjokoladeblandingen i formen, dryss over resten av ingrediensene. Sett kjølig til sjokoladen er stiv, ca. 3 timer.
- 5Del i små firkanter. Oppbevares kjølig.
- 1