Riskrem med bringebærcoulis

Riskrem med frisk bringebærcoulis, bringebær og brente mandler.

20 min
Enkel
Riskrem med bringebærcoulis

Slik gjør du

  1. Riskrem

    1. 1
      Ha iskald grøt i en bolle og rør den godt opp. Pisk fløte, sukker og vaniljesukker til fløyelsmyk luftig krem. Rør først inn halvparten av kremen i grøten, til du får en glatt krem. Vend forsiktig inn resten av kremen slik at riskremen får en luftig konsistens. Smak ev. til med noen dråper mandelessens.
  2. Bringebærcoulis

    1. 1
      Ha bringebær, melis og sitron i en foodprosessor. Kjør sammen til en glatt saus og sil gjennom en finmasket bakesikt. Smak til med ekstra melis og sitron. Oppbevares kjølig
  3. Til servering

    1. 1
      Server riskremen med bringebærcoulis, friske bringebær og hakkede brente mandler.

Lignende oppskrifter