Panna cotta med julekrydrede bringebær

Prøv denne deilige juleversjonen av pannacotta.

Over 60 min
Middels
Panna cotta med julekrydrede bringebær

Slik gjør du

  1. Panna cotta med julekrydrede bringebær

    1. 1
      Begynn med bringebærene: Rør sammen bringebær, vaniljefrø, stjerneanis, kanel og sukker og la det stå slik at smakene setter seg.
    2. 2
      Panna cotta: Splitt vaniljestangen på langs og skrap ut frøene med en kniv. Kok forsiktig opp fløte, sukker, stjerneanis, kanelstang og vaniljefrø.
    3. 3
      Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann ca. 5 minutter. Klem så vannet av gelatinplatene.
    4. 4
      La gelatinplatene smelte i den varme fløten. Fløten må ikke koke etter at gelatinen er tilsatt. Rør godt så gelatinen får blandet seg jevnt med væsken. Ha i finrevet sitronskall.
    5. 5
      Avkjøl blandingen og ta ut stjerneanis og kanelstang. Ha i krydrede bringebær i bunnen av serveringsglass og hell panna cottaen over. Sett desserten kaldt til den har stivnet, ca. 4 timer.
    6. 6
      Server med ferske bringebær på topp med et dryss av melis.