BBQ-burger med bacon

Det er lite som slår en god burger! Her får du en dobbel variant med chipotle majones og søtpoteter.

20-40 min
Enkel
BBQ-burger med bacon

Slik gjør du

  1. BBQ-burger

    1. 1
      Stek burgeren på grillen eller i en stekepanne på sterk varme
      i ca. 2 minutter på hver side, eller 3 minutter for godt stekt. Snu
      burgeren jevnlig. Legg cheddarost på burgeren og la den smelte.
    2. 2
      Sprøstek bacon og skjær tomat og løk i fine skiver.
    3. 3
      Sticky Fingers Jack´n Jalapeno BBQ smøres
      godt inn i bunnen på hamburgerbrødet. Legg salat på bunnen før den første burgeren legges på. Topp med ketchup og bacon før burger nr. 2 legges på.
    4. 4
      Legg på løkringer, tomat og sylteagurk. Toppen av burgerbrødet smøres inn med Sticky Fingers Chipotle Mayo og plasseres på toppen av mesterverket.
    5. 5
      Severes med ovnsstekte søtpoteter og en ekstra skje med Sticky Fingers Chipotle Mayo.
  2. Søtpoteter

    1. 1
      Vask og skrell søtpotetene. Skjær søtpotetene i tykke staver og legg de over i en
      ildfast form som er smurt med olivenolje.
    2. 2
      Tilsett knuste hvitløksfedd og sitron skåret i grove biter. Drypp over olivenolje og bland alt godt sammen. Stek søtpotetene ved 200 ˚C i ca. 30 minutter til de blir gylne og møre. Dryss over rosmarin og flaksalt før servering.
    3. 3
      SPAR sommerhefte 2019

Lignende oppskrifter