Ingredienser
Nå kan du bli kongen av grillsesongen med saftige baconburgere, sprø søtpotetfries og hjemmelaget cheddardip. Oppskriften gir garantert fornøyde gjester.
Fremgangsmåte
-
Stek eller grill baconburger på høy temperatur. Når de er ferdige, legger du en skive cheddar på hver burger.
-
Varm brødene. Server nystekte baconburgere med coleslaw, sprø søtpotetfries og hjemmelaget cheddardipp.
-
SØTPOTETFRIES: Skjær søtpoteten i tykke staver og legg de i kaldt vann minst en time. Da forsvinner mye stivelse og friesene blir sprø.
-
Varm en gryte med olje og friter søtpotetene i omganger. Deretter ruller du dem i maizena og friterer de en gang til.
-
COLESLAW: Bland alle ingrediensene godt sammen til en kremet og god salat på burgerne.
-
CHEDDARDIP: Skjær cheddarosten i strimler. Smelt smør i en gryte, rør inn melet og tilsett melken litt av gangen.
-
Visp mens du tilsetter melken, og la sausen småkoke i fem minutter så melsmaken forsvinner. Ha i cheddarosten og la den smelte under omrøring. Smak til med salt og pepper.