Pizza med biff

Herlig pizza med tomatsaus, kantareller, rødløk og biffsnadder!

20-40 min
Middels
Pizza med biff

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm ovnen til 250° C. Lag 2 store eller flere små pizzabunner og fordel
      dem på bakepapir. Smør tomatsaus på bunnene. Skjær rødløken i ringer.
      Fordel over sopp, løk, ost og rå biffsnadder. Biffen er så tynn at den blir
      gjennomstekt i ovnen på den høye temperaturen. Stek pizzaen midt i ovnen
      til den har fått fin farge og bunnen er sprø. Server gjerne med litt frisk ruccula
      ved siden av eller oppå pizzaen!
  1. Pizzabunn

    1. 1
      Bland mel og salt i en bolle. (Bruker du tørrgjær, bland det
      sammen med melet.) Bland fingervarmt vann og gjær, og hell over
      melblandingen. Ha i olje. Elt til du har en myk og smidig deig.
      Dekk med plast og la deigen stå og heve i minst 30 minutter.
  2. Tomatsaus

    1. 1
      Rør sammen tomater med oregano, raspet
      hvitløk og sort pepper. Dette er en enkel
      og rask måte å lage egen tomatsaus på!