Pizza med biff
Herlig pizza med tomatsaus, kantareller, rødløk og biffsnadder!
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
- 1Forvarm ovnen til 250° C. Lag 2 store eller flere små pizzabunner og fordel
dem på bakepapir. Smør tomatsaus på bunnene. Skjær rødløken i ringer.
Fordel over sopp, løk, ost og rå biffsnadder. Biffen er så tynn at den blir
gjennomstekt i ovnen på den høye temperaturen. Stek pizzaen midt i ovnen
til den har fått fin farge og bunnen er sprø. Server gjerne med litt frisk ruccula
ved siden av eller oppå pizzaen!
- 1
Pizzabunn
- 1Bland mel og salt i en bolle. (Bruker du tørrgjær, bland det
sammen med melet.) Bland fingervarmt vann og gjær, og hell over
melblandingen. Ha i olje. Elt til du har en myk og smidig deig.
Dekk med plast og la deigen stå og heve i minst 30 minutter.
- 1
Tomatsaus
- 1Rør sammen tomater med oregano, raspet
hvitløk og sort pepper. Dette er en enkel
og rask måte å lage egen tomatsaus på!
- 1