Norges mest ettertraktede kaffe får du alltid hos SPAR

Hemmeligheten bak EVERGOOD ligger i harmonien og spillet mellom behagelig fylde og lett syrlighet.

Den unike blandingen av høytvoksende kaffe fra Costa Rica, Guatemala, Brasil, Colombia og Kenya skaper en silkemyk smaksopplevelse med en lang og elegant ettersmak.

Evergood_700x200.jpg

EVERGOOD CLASSIC

I frodige fjellområder høyt over havet, finnes det unike klimaet som modner kaffeplantens bønner langsomt.

Slik får den fyldige, aromatiske smaksrikdommen som kjennetegner Evergood Classic tid til å utvikle seg. En nøye utvalgt blanding av arabicabønner, der vi henter en søtlig syrlighet fra Kenya, mens bønner fra Colombia bidrar med silkemyk balanse, god fylde og en lang, elegant ettersmak.

Evergood Classic kommer i filtermalt, kokmalt, presskannemalt og hele bønner – tilpasset de ulike tilberedningsmetodene.

EVERGOOD DARK ROAST

Evergood Dark Roast er en mørkere brent kaffe med kraftig aroma og kontinentalt preg.

Evergood Dark Roast har samme gode kvalitet som Evergood Classic. Forskjellen er at brenningstiden av kaffebønnene er noe lengre. Dette er for å få en mørkere, kraftigere og mer kontinentalt preg på smaken.

Evergood Dark Roast kommer som filtermalt, presskannemalt og i hele bønner.

EVERGOOD KOFFEINFRI

Noen foretrekker kaffe uten koffein. For dem er Evergood koffeinfri kaffe et smakfullt valg.

En nøye utvalgt blanding der vi henter fruktighet fra Etiopia, mens bønner fra Colombia bidrar med silkemyk balanse, god fylde og en lang, elegant ettersmak.

Koffeinet er fjernet gjennom en spesielt utviklet prosess, helt uten bruk av kjemikalier, der den karakteristiske smak og aroma er tatt godt vare på.

Evergood produseres på Norges miljøvennlige kaffebrenneri

Norges Miljøvennlige Kaffebrenneri.jpg

Når du kjøper Evergood, kan du ha god samvittighet for miljøet. Nå produseres Evergood på Norges miljøvennlige kaffebrenneri i Vestby, som er bygd i heltre og drives på fornybar energi. Elektrisitet til kaffeproduksjonen kommer fra miljøvennlige kilder som solcellepaneler som er montert på bygningen, energibrønner og varme fra brenningen.

Les mer om Norges miljøvennlige kaffebrenneri