Vi har to av landets hyggeligste bak kassa

Amalie Korsvik og Irfan Hussaini er blant de 18 finalistene som kan bli kåret til Norges hyggeligste kassadame / kassamann. Du avgjør hvem som vinner!

Ukebladet Hjemmet har siden 2019 kåret Norges hyggeligste kassamann / kassadame. Som tidligere år har både butikker og kunder kunnet nominere medarbeidere til prisen og nå er de 18 finalistene som har fått flest stemmer klare.

Blant de 18 finner vi to fra SPAR; Amalie Korsvik som jobber hos SPAR Fitjar, og Irfan Hussaini som jobber hos SPAR Overhalla.

– Et utrolig humør
– Amalie er alltid på tilbudssiden og stiller alltid på jobb med et smil og godt humør. Hun evner å ha en naturlig kontakt med kunder samtidig
som hun er effektiv og i kasse og butikk. Enkelt sagt er hun en meget god representant for vårt 75-årige tilbud i bygda. I tillegg er hun bevisst
de mulighetene som finnes når du jobber i en butikk, og det legger jeg merke til som leder, sier butikksjef Odd Sverre Larsen.

Og kundene er også fornøyde; «Amalie er alltid smilende med et utrolig humør. Hun har en smittende latter som ofte høres lenge før du ser henne i butikken – herlig! Jeg har til og med hørt synging i butikken på kveldstid – det er nydelig, det! Så hvis du ikke går ut av butikken med litt bedre humør etter en handel når Amalie er på jobb, har du vært uheldig og ikke truffet på henne.»

Bidrar til mindre fremmefrykt i bygda
– Irfan har jobbet hos Spar Overhalla i tre år og utfører alle funksjoner i butikken på en fantastisk måte. Han er veldig serviceinnstilt, yter god service til alle, er veldig blid og har en lett og spøkefull tone med kundene. Alle skryter av ham fordi han er så observant og yter det lille ekstra, sier butikksjef Lise Sætervik, og legger til: – Vi har utkjøring av varer til de som ikke klarer å handle selv, og det er ofte Irfan som kjører. Da bærer han varene helt inn, og der det er behov setter han varene i kjøleskapet og slår av en prat. Irfan er opprinnelig fra Afghanistan og kom til Norge i 2009 og bodde først et år på asylmottak i Bardufoss. Nå har familie med kone og barn. Han snakker veldig godt norsk og har til og med lært seg å snakke trøndersk.

Kundene heier på Irfan; «Irfan fortjener denne hedersbetegnelsen spesielt
fordi han er den første med utenlandsk bakgrunn som jobber i butikken vår – og jeg vet at hans varme vesen har fått veldig mange til å bli rausere og ha mindre fremmedfrykt.»

Du kan stemme på din favoritt ved å sende KASSE1 til 2205 for å stemme på Amalie, eller KASSE6 til 2205 for å stemme på Irfan (tjenesten koster 1 krone per SMS).