EUROSPAR Tomasjord har Norges hyggeligste kassamann

Sondre Guttormsen er stemt frem blant 18 nominerte til den gjeve prisen «Norges hyggeligste kassamann»!

Da Sondre Guttormsen begynte å jobbe på EUROSPAR Tomasjord var han 19 år, det er ti år siden nå og i løpet av de ti årene har både kunder, sjefer og medarbeidere blitt svært glad i ham.

– Det forbauser meg på ingen måte at Sondre er kåret til Norges hyggeligste kassamann, han er helt unik, forteller butikksjef Freddy Svendsen.

Se hvordan Sondre ble overrasket her!

Stemt frem av folket
Det er ukebladet «Hjemmet» som har satt i gang kåringen av landets hyggeligste kassemedarbeider. Før jul spurte de leserne sine hvem de mente fortjener den gjeve tittelen og det kom inn over 2600 svar!

Ukebladets redaksjon plukket ut 18 finalister, en fra hvert fylke, og deretter har folk kunnet stemme på sin favorittkandidat.

– Sondre pekte seg ut som en sterk kandidat helt fra begynnelsen av konkurransen, forteller redaksjonssjef i Hjemmet, Ole Martin Bjørklid.

Overrasket på jobben
Han og Hjemmet-redaktør Anne Vestad reiste opp til Tromsø og overrakte premien personlig til en svært overrasket Sondre Guttormsen. 

– Dette var veldig hyggelig, utbrøt en tydelig overrasket Guttormsen da han fikk overrakt blomster, sjekker og en handlevogn fylt med mat. 

EUROSPAR Tomasjord ga en sjekk på 10 000 kroner, det mener butikksjef Freddy Svendsen er meget fortjent. 

– Han har en utrolig kontakt med kundene og tør å spørre om de har det bra. Hjelpen hans er aldri langt unna. Kommer en kunde med en frukt  eller grønnsak som ser litt shabby ut, går han og bytter den. I tillegg skryter han av kundene. Mange velger hans kasse for å få litt av hans positive energi. Han står på, og Sondre  har alltid service som sitt høyeste mål i sin arbeidsdag, forteller han.