Varm middag i alle butikker

Nå tilbyr alle SPAR og EUROSPAR-butikker varm middag alle hverdager.

SPAR har lenge vært kjent for sine fristende ferskvaredisker med varme retter. Ferskvarediskene er ofte fylt opp med lokale spesialiteter som klubb og duppe, farseburgere, fiskesuppe, gyros og fleskepannekaker. I tillegg til dette, tilbyr nå alle SPAR- og EUROSPAR-butikker minst en varm middagsrett som for eksempel kjøttkaker eller fiskekaker mandag-fredag. Som et ledd i satsningen Spiseklart, får du nå en variert middagsmeny alle hverdager.  

Lange tradisjoner
Salg av varm middag hos SPAR er egentlig ikke noe nytt, og mange av rettene som serveres i SPAR i dag, har lang tradisjon. Karbonadene som lages hos SPAR Kristensen for eksempel, lages i dag på samme oppskrift som da kjøpmannens bestemor sto og lagde dem i butikken for flere tiår siden. SPAR har i over 30 år også vært kjent for deilig, butikkgrillet kylling.  

Mye mat for pengene
I dag er MatBørsen vårt kjøkken. Det gir alle butikker, også de som ikke har en bestmorsoppskrift på lager, mulighet til å selge varm middag
 alle hverdager. Men vi i SPAR skal aldri bli som en hurtigmatkjede, med samme meny over hele linja. Vi skal fortsette å tilby lokale spesialiteter som Flesk & Duppe, Kræmerpizza eller Kleivburger. I tillegg får man veldig mye mat for pengene når man handler varm middag hos SPAR. En rullekebab, som mange butikker tilbyr, inneholder for eksempel hele 100 gram kebabkjøtt, med nesten 90 % kjøttinnhold.

Raskt og enkelt
Alle butikkene våre har også selvbetjente varmeskap. Selvbetjente varmeskap gjør at du som kunde ikke trenger å stå og vente på tur, eller må spørre om hjelp når magen knurrer. Du kan bare forsyne deg selv av det som frister. Rettene du finner der er designet for å tåle varmeskap. Agurk og salatblader blir droppet på burgeren, i stedet bruker man gjerne hjemmelaget coleslaw.
 

SPAR-burgeren er en historie i seg selv, den kan du lese mer om her. En annen rett med stor suksess, er tacobaguetten, som blant annet lages hos SPAR Kjørbekk. Den er ekstremt populær og kundene på Kjørbekk kjøper rundt 800 tacobaguetter i uka. Varme baguetter som tacobaguette eller pizzabaguette får du også i alle SPAR-butikker.  

Så trenger du en smakfull, god og varm middag en travel hverdag, så legg turen til SPAR! Vi serverer!