
Kalkunrester – tre gode resteoppskrifter
Nyttårsaften er over, gjestene har gått hjem, og i kjøleskapet står det fortsatt en halv kalkun og frister. I stedet for å la restene gå til spille, kan du enkelt sette samme deilige retter som gjør starten på det nye året litt ekstra smakfull.
Her får du tre oppskrifter som gir nytt liv til kalkunrestene – passer like bra til romjulskos som hverdagsmiddag.

Cæsarsalat med kalkun, smilende egg og syltede rødbeter
Hvem har sagt at cæsarsalaten må være med kylling? Med godt og saftig kalkunkjøtt, syltede rødbetter og klassisk cæsar-dressing får du en lettlagd og veldig god salat. Ekstra godt med loff eller hvitløksbaguett ved siden av.
Hele oppskriften finner du her!

Saftig kalkunpai med druesalat
Pai er alltid en god ide for å få brukt opp restene – denne er intet unntak. Varm og god pai med en fresh druesalat, en balansert og deilig kombinasjon. Enkel å sette sammen – vanskelig å ikke like.

Pizza "Cæsar" - med kalkun og ruccola
Dette er trolig den største resteklassikeren der ute? Pizza kan funke med så å si alt - det finnes i hvert fall topping for enhver smak. Denne kommer med rester av saftig nyttårskalkun (i stedet for kalkunkjøttdeig), ruccola og rødløk.
Nå vet du kanskje litt bedre hvordan kalkunrestene kan foredles og forvandles til nok en god middag! Du finner alt du trenger hos din nærmeste SPAR.
God middag!