Smaksfest på 17. mai

Klar for å heve 17. mai-frokosten til nye høyder? Med disse enkle og flotte rettene vil du garantert få gjestene til å juble av glede. Her er våre tips til stilige og smakfulle matbiter på nasjonaldagen!

Hva med å starte med et saftig charcuterie-brett i følge med mange gode småretter? Chacuterie er et serveringsfat som bugner i skinke, ost, frukt og småretter  – det skal ikke bare smake godt det skal også se bra ut. Start med et stort skjærebrett eller fat, plasser dipper eller syltetøy på brettet og fyll opp rommene rundt med smakfulle oster, spekeskinke, bær og frukt. Se våre tips til hva du kan servere her!
SPAR.no_Chacuterie_17.mai.jpg

Crunchy og deilige crostinis passer godt på chacuterie-brettet. Denne gangen kan du eksperimentere med tre forskjellige varianter. Lag en med blåmuggost og søt pære, en med fyldig chevre og fikensyltetøy, og en med myk brie og ovnsbakte druer. En smaksopplevelse som vil få gjestene til å juble!
spar.no_Crostinis.jpg

Ingenting slår en god dipp, og hva med å prøve en luksuriøs briedipp? Server den med hjemmelagde frukt- og nøttekjeks. En uimotståelig godbit som vil forsvinne på et blunk!
spar.no_Briedipp_hjemmelagde_kjeks.jpg

Topp det hele med hjemmelaget skagenrøre med et hint av eple. En smaksopplevelse som garantert vil få gjestene til å be om mer!
spar.no_Skagenrøre.jpg

Og hva med å skåle i anledningen med en forfriskende velkomstdrikk? Bland sammen Sprite med friske jordbær og bringebær for en sprudlende drikk som vil raskt falle i samk faller i smak hos både store og små!spar.no_velkomstdrikk_sprite_baer.jpg