Salat med svin og hoisinsaus

Salat med svin og hoisinsaus
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Svinaktig godt! Denne retten med glasert svinefilet og hoisinsaus og salat blir garantert en favoritt! Prøv den også til lunsj.

Ingredienser

  • 2 ss fersk ingefær
  • 1 chili, finhakket - uten frø
  • 2 ss hoisinsaus
  • 3 ss soyasaus
  • 400 g svinefilet i skiver, SPAR Middagsfavoritt
  • Olivenolje
  • 1 bunt vårløk
  • 1 agurk
  • Revet hjertesalat
  • 1 pk sukkererter
  • Fersk koriander til servering
  • Salt
  • Pepper

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200 °C. Rør sammen revet ingefær, chili, hoisinsaus og soyasaus. Legg svinefiletene i en ildfast form og dryss over litt olivenolje, salt og pepper. Bak i ovnen i 5 minutter. Hell over marinaden og sett ned temperaturen til 140 °C. Bak videre i 5 minutter. Når svinefileten bakes, snitt vårløk og agurk i tynne staver, sukkererter i tynne strimler og riv hjertesalaten. Server glasert svinefilet med salat og fersk koriander.