Saftig svinefilet

Saftig svinefilet
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Helstekt svinefilet med fetaost-poteter og cherrytomatsalat

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 225 °C. Kok poteter med skall i ca 20 minutter. Varm en panne med smør. Brun kjøttet og vend det til slutt i balsamico, det gir kjøttet en nydelig smak. Kvern over grov, sort pepper og sett pannen på lav varme, ha på lokket. Vend kjøttet hvert 5. minutt.
  2. Oppskrift fra SPAR vinterhefte 2016.
  3. Del opp kokte poteter og squash. Ha dem i en ildfast form. Topp med smuldret fetaost og et dryss oppklippet timian. Tilsett oliven og olivenolje. Bland sammen. Stekes i ovnen i ca 10-15 minutter.
  4. Server med cherrytomater, rødløk, reddik og litt god olivenolje.