Reker med dill, vårløk og fennikel

Reker med dill, vårløk og fennikel
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min

Ingredienser

  • 4 skiver godt brød
  • 1 kg reker med skall
  • 0,5 potte dill
  • 0,5 sitron, saften av
  • 1 bunt vårløk
  • 1 liten fennikel
  • 1 bunt asparges
  • Aioli
  • Salt
  • Pepper

Slik gjør du

  1. Rist brødskivene litt i panne eller i brødrister. Rens reker og legg i en bolle. Bland inn grovhakket dill, sitronsaft og finhakket vårløk. Bruk en mandolin eller ostehøvel og skjær fennikel i tynne strimler. Ha det i bollen. Bland godt sammen og smak til med salt og pepper. Fordel aioli eller majones på brødskivene og topp med rekesalaten. Pynt med frisk dill og nykokt asparges.