Pasta med reker

Pasta med reker
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Pasta med reker, tabasco og fennikel!

Ingredienser

  • 2 kg reker
  • Pasta til 4 personer
  • 2 avokado
  • 1 sitron, bruk saften
  • 1 hvitløksfedd
  • 0,5 ts tabasco
  • 1 fennikel i tynne strimler
  • 1 neve frisk dill
  • 1 dl lettrømme
  • Salt
  • Pepper

Slik gjør du

  1. Skrell rekene. Kok pasta til 4 personer etter anvisningen på pakken. Skrell avokado og kjør den slett med stavmikser sammen med sitronsaft, hvitløk, tabasco, salt og pepper.
  2. Bland sammen nykokt pasta og avokadokrem – pastaen skal bli grønn og klissete. Fordel pasta i dype boller og topp med tynne strimler av fennikel, pillede reker, frisk dill og en klatt lettrømme. Server gjerne litt godt brød til.