Kyllingburger

Kyllingburger
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels
Kyllingburger med spennende vri! Prøv denne varianten med pannestekt blomkål og pære.

Ingredienser

  • 2 ss smør
  • 400 g kyllingfilet skivet, SPAR Middagsfavoritt
  • 3 fedd hvitløk
  • noen stilker timian
  • 4 stk burgerbrød
  • 150 g grønnkål
  • 0,5 blomkålhode
  • 2 pærer
  • 2 ss smør
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 dl creme fraiche
  • oregano
  • 100 hasselnøtter

Slik gjør du

  1. Varm smør i en panne og tilsett hvitløk. La det surre litt i panna før du legger i skivet kyllingfilet. Legg et par stilker timian i pannen for ekstra god smak. Stek kyllingen raskt på begge sider på medium høy temperatur, skru så ned temperaturen og stek på lav varme i 10-15 minutter. Finhakk grønnkål, kutt blomkål og pærer i tynne skiver. Bruk gjerne mandolin om du har. Varm en panne med litt smør og hvitløk. Vend inn blomkål, grønnkål og pære. Stek i et par minutter. Pærene og blomkålen skal få litt farge og grønnkålen skal bli myk.
  2. Rør sammen cremè fraîche og finhakkede urter. Varm hamburgerbrødene raskt i en panne rett før servering. Server med urtekrem og salat ved siden av.