Kalkunfilet med potetsalat

Kalkunfilet med potetsalat
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Bbq-marinert kalkunfilet med italienskinspirert potetsalat. Grillede sitroner gir en nydelig smak av sommer.

Fremgangsmåte

  1. Grill filetene på høy direkte varme slik at de får fin stekeflate på alle sider. Legg dem deretter over på indirekte varme til de er gjennomstekte.
  2. Del sitronene og grill dem med snittflaten ned i ca. 5 minutter. Legg sitronene over på indirekte varme.
  3. Kok potetene som anvist på pakken, avkjøl og del dem i fire.
  4. Skjær vårløk og rødløk i tynne skiver. Tilsett høvlet parmesan, basilikum og ruccola. Ha over balsamico, soyasaus, olivenolje og oliven og bland lett uten å ødelegge potetene. Legg alt i en form og server!
  5. SPAR sommerhefte 2019