Høstomelett

Ta deg en sopptur og let etter skogens skatter!
(Eller kom til oss og plukk, vi har et bredt utvalg av sopp)
Ingredienser
- 6 egg
- 3 dl melk
- 1 ss sennep
- Olivenolje
- 2 sjalottløk
- 200 g sopp
- 20 g smør
- 1,5 dl creme fraiche
- 1 ss sitronsaft
- Salt
- Pepper
- 2 never gressløk
Slik gjør du
-
Sett ovnen på 200° C. Bland sammen egg, melk og sennep. Pensle en stor springform eller flere små med litt olje. Hell i blandingen. Stek i ovnen i ca. 20 minutter, eller til den har en fast konsistens.
-
I mellomtiden lager du soppstuing. Finhakk sjalottløk. Del opp soppen i mindre biter og evt. rens den, hvis det trengs. Varm en stekepanne med smør og stek løk og sopp mykt. Ha i crème fraîche, sitronsaft, salt og pepper. Legg soppfyllet på omeletten og pynt med masse deilig gressløk.