Grillet quesedilla

Grillet quesedilla
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Quesedilla på grillen - fylt med kylling, paprika, ost og rødløk. Inviter venner og server med frisk salat!

Ingredienser

  • 8 store tortillalefser
  • 1 pakke strimlet kyllingfilet
  • 1 rød paprika
  • 1 grønn chili
  • 1 rødløk
  • 2 hvitløksfedd
  • 100 g revet ost
  • Litt grønn salat
  • Litt frisk koriander

Romescosalsa

  • 200 g grillet paprika
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 dl ristede mandler
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss rødvinseddik
  • 1 skive loff
  • Salt
  • Pepper
  • Noen dråper tabasco

Slik gjør du

  1. Varm en stor stekepanne med litt olje. Del paprika og rødløk i strimler. Finhakk hvitløk og chili. Stek kyllingen sammen med grønnsakene til alt blitt mykt og fått farge. Fordel blandingen på 4 stk. tortillalefser og strø over ost.
  2. Bruk en tortillalefse som lokk på hver. Et tips er å dandere lefsene på baksiden av en stekeplate, da kan du enkelt la quesedillaen skli over på grillen.
  3. Bruk to stekespader for å snu dem. Serveres i biter sammen med en frisk salat og romescosalsa.
  4. La paprikaen renne av på litt papir først. Bland alle ingrediensene med stavmikser eller blender. Smak til med salt, pepper og gjerne litt tabasco hvis du liker det hot!