Fiskeburger med aioli, råkostsalat og syltede grønnsaker

Fiskeburger med aioli, råkostsalat og syltede grønnsaker
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Denne burgeren med aioli, råkostsalat og syltede grønnsaker overbeviser alle og enhver.

Fremgangsmåte

  1. Skrell og skjær grønnsakene i tynne strimler.
  2. Kok opp eddik, sukker og vann.
  3. Ha alle grønnsakene og laurbærbladene i laken og sett til siden.
  4. La det stå under lokk i ca. 20 minutter. Sil av væsken.
  5. Grill fiskeburgerne, sitron og brød på grillen. Pass på så det ikke blir brent.
  6. Server fiskeburgerne med aioli og syltede grønnsaker, salat og frisk dill.
  7. AIOLI
  8. Bland eggeplommer, sitronsaft, dijonsennep og presset hvitløk i en bolle.
  9. Tilsett olje i en tynn stråle mens du visper eller bruker en stavmikser.
  10. Smak til med salt og pepper.