DUGG Sorbet & chiapudding

DUGG Sorbet & chiapudding
1 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
En deilig og enkel dessert til mange – eller en sunn, liten hverdagssnack bare for én!

Ingredienser

  • 3 ss chiafrø
  • 2 dl kokosmelk (gjerne lett)
  • 1 kule DUGG Sorbet Bringebær
  • frukt og bær etter ønske
  • 1 ss ristede kokosflak

Slik gjør du

  1. Bland sammen chiafrø og kokosmelk. Rør godt. La blandingen tykne på benken i 10-15 minutter og rør igjen, slik at du får en jevn og fin blanding. Hell over i passende glass og sett blandingen i kjøleskapet minst en time. Du kan gjerne lage chiapuddingen dagen før, om det passer best for deg, for den kan godt stå i kjøleskapet til dagen etter. Ha litt frukt i et serveringsglass og fyll på med chiapuddingen. Legg en kule Dugg sorbet på toppen av puddingen og ha på mer bær eller frukt, om ønskelig.