Tortillawraps

Tortillawraps
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Prøv denne gode wraps-varianten med grove lefser. Enkelt, sunt og kjempegodt

Ingredienser

Tortillawraps

  • 400 gr kjøttdeig av svin
  • 1 pose fajitaskrydder (tacokrydder)
  • 0,5 stk rødløk
  • 4 salatblader
  • 2 tomater
  • 4 ss salatbønner
  • 4 tortillalefser, fullkorn

Guacamole:

  • 1 avocado
  • 0,8 tomater
  • 0,5 lime
  • 0,5 rød chili
  • 1 ss finhakket koriander
  • 0,5 ts salt
  • 1 glass tacosaus

Slik gjør du

  1. Varm stekepannen og stek svinekjøttdeigen på middels varme. Tilsett kryddermiksen med litt vann som anvist på posen og la det koke i tre minutter. Riv salatbladene i passende biter, finhakk løk og tomater. Legg mais, løk, salatbønner, tomater i små skåler. Varm tortillalefsene som anvist på pakken.
  2. Guacamole: Mos avokadoen med en gaffel. Del tomaten i to, ta ut kjernene og skjær den i små terninger. Bland avocado, tomater og koriander. Press i limesaft og smak til med litt salt. Tilsett finhakket chili hvis du ønsker den litt sterkere.
  3. Fyll de varme tortillalefsene og server med salsa og guacamole ved siden av.
  4. Husk rømme!
  5. Tips: Guacamole kan brukes til taco og fajitas, og passer fint som dip til grønnsaker. Avocado inneholder masse sunt fett som er godt for hjertet.