Torskefilet med risotto, fennikel og erter

Torskefilet med risotto, fennikel og erter
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Fisk i en fei! Stekt torskefilet med risotto, fennikel og erter. Enkelt og godt.

Ingredienser

  • 600 g torsk
  • 2 ss olje
  • 4 dl fullkornsris
  • 2 terninger grønnsaksbuljong
  • 1 fennikel
  • 3 dl erter
  • 100 g parmesan
  • 30 g smør
  • grov pepper
  • 1 sitron
  • persille til servering

Slik gjør du

  1. Kok risen som beskrevet på pakken. Skjær fennikel i tynne skiver. Når risen er nesten ferdig smuldres buljongterningene i. Rør forsiktig. Deretter tilsettes 2 dl ekstra vann, fennikel og erter. La det koke på lav varme i 5 minutter. Tilsett parmesan, smør og nykvernet pepper og sett til side.
  2. Varm en panne med olje. Stek torsken på middels temperatur i ca 5 minutter på hver side, den er klar når den faller lett fra hverandre. Server middagen i dype tallerkener med fisk på toppen med en sitronbåt og fersk persille.