Stekt kyllingbryst med kikerter og tomater

Stekt kyllingbryst med kikerter og tomater
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
God hverdagsmiddag til store og små.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfileter, delt på langs
  • pepper
  • salt
  • 1 ss rapsolje
  • 1 stk boks hermetiske tomater
  • 1 stk boks hermetiske kikerter
  • 0,5 ts gurkemeie
  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk fedd hakket hvitløk
  • 2 stk vårløk, snittet
  • 50 gr bladpersille

Slik gjør du

  1. Ha tomater og kikerter i en ildfast form, og bland i krydder og hvitløk. Sett formen i ovnen på 225 °C og stek i 20 minutter.
  2. Del kyllingfiletene i to på langs og krydre med salt og pepper. Stek dem i olje i en middels varm panne i 2-3 minutter på hver side.
  3. Vend inn hakket bladpersille og vårløk i retten like før servering.