Safranbiscotti

Safranbiscotti
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

> 60 min
Prøv safranbiscotti - spennende og annerledes julekake

Ingredienser

  • 100 g mandler
  • 2 egg
  • 1 g safran
  • 120 g romtemperert smør
  • 1 dl sukker
  • 4 dl hvetemel
  • 1 ts bakepulver

Slik gjør du

  1. Grovhakk mandlene. Bland egg, sukker, safran og smør godt sammen. Tilsett mandler, mel og bakepulver, rør rundt, det skal være litt klissete. Lag tre ruller og klem dem litt flate. Legg dem på et stekebrett med bakepapir. Stekes i ovnen på 200° C i 15 minutter.
  2. La rullene avkjøles før du skjærer dem i skrå biter á 2 cm. Stek i ytterligere 1 time på 70° C til de har blitt helt tørre.