Kalkunsalat

Kalkunsalat
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min

Ingredienser

Kalkunsalat

  • 1 kalkunfilet eller 4 stk kyllingfilet
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 agurk
  • 1 pose salat
  • 4 dl kokt fullkornspasta
  • 0,5 purre
  • 100 g TINE Norvegia
  • Salt og pepper

Dressing

  • 2 dl lett TINE creme fraiche
  • 1 ss dijonsennep
  • 2 ts tørket estragon
  • 1 fedd hvitløk
  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Del agurk og purre i tynne skiver. Bland det sammen med salat og fullkornspasta. Del opp osten i biter og ha det i salaten. Varm en panne med litt olje. Stek kalkunfileten på middels varme til den er gjennomstekt og blant med grønnsakene i en matboks eller glass med lokk.
  2. Bland sammen TINE cream fraishe med sennep og tørket estragon. Press ned ett hvitløksfedd. Bland godt sammen og smak til med salt og pepper. Lunsjen er i boks!