Fiskekaker med dillsaus

Fiskekaker med dillsaus
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

< 20 min
Fiskekaker er perfekt middagsmat; kjapt, sunt og godt.

Ingredienser

  • 2 ss smør
  • 2 stilker fersk dill
  • 0,4 dl limejuice
  • 1 ss sukker
  • 2 egg
  • 4 fiskekaker
  • 1 pose salatblanding

Slik gjør du

  1. 1. Hakk opp dill. Smelt smøret i en panne og tilsett alt bortsett fra eggene. Bland godt og varm opp.
  2. 2. Når blandingen er rett ved kokepunktet, tilsetter du eggene, pisk inn ett og ett om gangen. Fortsett å piske over medium varme til sausen tykner. Det er viktig at sausen ikke koker, for da vil den skille seg.
  3. 3. Stek fiskekakene til de er gjennomvarme og har fått fin stekeskorpe. Server med salatblanding. Smaker også godt med ris og aspargestopper.