Finnbiff

Finnbiff
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Viltkjøtt er en av de beste råvarene du kan få tak i. Lag en smakfull rett med finnbiff og server til venner og familie.

Ingredienser

  • 500 g reinsdyrskav
  • 150 g bacon
  • 250 g frisk sjampinjong
  • 2 ss smør til steking
  • 2 dl vann
  • 3 dl seterrømme
  • 1 dl melk
  • 3 skiver ekte geitost
  • 5 stk knuste einebær
  • 0,5 ts tørket timian
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Brun finnbiff, bacon og sopp raskt på sterk varme.
  2. Legg det over i gryten. Tilsett vann og la det koke opp, og så trekke i 10 minutter.
  3. Tilsett rømme, melk, geitost, knuste einebær og timian og la det trekke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
  4. Server med potetmos, rosenkål eller brokkoli og tyttebær.