Enchiladas med kylling

Enchiladas med kylling
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Skikkelige kyllingruller fra Mexico! Enchiladas er fylte hvetetortillas gratinert med ost. For et helt måltid, kan de serveres sammen med en god salat, guacamole, salsa og rømme.

Fremgangsmåte

  1. Stek kyllingen i olje eller matfett.
  2. Bland de hakkede tomatene med krydderblandingen og halvparten av osten.
  3. Hell halvparten av sausen over kyllingen, og la det småkoke i 2-3 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
  4. Fordel kylling blandingen over tortillaene, rull de sammen og legg de med skjøten ned i en smurt ildfast form.
  5. Hell resten av sausen over rullene og dryss på resten av osten.
  6. Gratineres i ovnen på 200°C i ca 10 minutter.
  7. Serveres med rømme og en grønn salat.