Enchiladas med kylling

Enchiladas med kylling
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Skikkelige kyllingruller fra Mexico! Enchiladas er fylte hvetetortillas gratinert med ost. For et helt måltid, kan de serveres sammen med en god salat, guacamole, salsa og rømme.

Ingredienser

  • 500 gr kyllingfilet i terninger
  • 1 ss smør
  • 1 pose enchilada spice mix (tacokrydder)
  • 500 gr tomater - hakkede
  • 3 dl revet ost
  • 8 stk corn tortilla

Slik gjør du

  1. Stek kyllingen i olje eller matfett.
  2. Bland de hakkede tomatene med krydderblandingen og halvparten av osten.
  3. Hell halvparten av sausen over kyllingen, og la det småkoke i 2-3 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
  4. Fordel kylling blandingen over tortillaene, rull de sammen og legg de med skjøten ned i en smurt ildfast form.
  5. Hell resten av sausen over rullene og dryss på resten av osten.
  6. Gratineres i ovnen på 200°C i ca 10 minutter.
  7. Serveres med rømme og en grønn salat.